Lifta 5 Mg 28 Tablet Fiyatı 169 TL - 2020 Yılı En Ucuz Lifta Kampanyası

 Eczanelerde satılan Lifta 5 mg 28 tablet fiyatı hakkında yaptığımız araştırmalar sonucunda İnternet sitelerini de ele aldığımız zaman 99 ila 402 TL arasında miktarların ortaya çıktığını tespit etmiş bulunmaktayız. Lifta 5 mg tabletin üretici firması Abdiibrahim a.ş, dağıtıcı ecza depoları ile belirli bir fiyat üzerinde anlaşmakta, bu rakamların altına da Lifta satışını kesinlikle yapmamaktadırlar. Bu sebeple Lifta 5 mg hapın orijinalini temin etmek istiyorsanız mutlaka belirlenen satış fiyatının üzerinde ödeme yapmanız tavsiye edilmektedir.

Lifta geciktirici ve sertleştirici hapın fiyatından ziyade etkilerinden de yazımızın içerisinde bahsedeceğiz. Lifta 5 mg ne işe yarar, yan etkileri ve nasıl kullanıldığı ile alakalı detaylı bilgilere sahip olabileceksiniz. Ayrıca, cinsel fonksiyon bozukluklarının tedavisinde kullanılıp kullanılmadığı ile ilgili uzman doktorumuzun anekdotlarını okuyabilirsiniz. Şimdi dilerseniz gelin, Lifta ile ilgili merak edilenleri hep birlikte okuyalım.

Lifta nedir, ne işe yarar?

Erektil disfonsiyon ve begning prostat hastalığının tedavisinde kullanılan, damar açıcı ve hücre yenileyici tablete verilen isimdir. 14 ve 28'li blister tablet ile piyasaya sürelen Lifta'nın badem şeklinde yapısı bulunmaktadır. Tabletin bir tarafında 5 logosu bulunmaktadır. Diğer yüzeyinde ise herhangi bir ibareye veya simgeye yer verilmemiştir. Etkin maddesi tadalafil, en büyük yardımcı maddesi ise laktoz granüldür. Kalitatif ve kantitatif bileşimlerden bu ilaç sadece ağız (oral) yoluyla kullanılmaktadır.
 
Lifta, sertleşme sorunu yaşayan erkeklerin cinsel ilişki esnasında penisin sert dik kalmasını sağlar. Bu sayede penisin yeterli sertliğe sahip olması cinsel birlikteliğin uzun süreli olmasına yardımcı olur. Bazı kullanıcılarımız Lifta'nın ereksiyon sağlamasının yanı sıra erken boşalma sorununa da çözüm getirdiğini söylemektedirler. Klinik test verilerine göre Lifta'nın prematüre ejakülasyon tedavisinde kullanılmadığı beyan edilmesine rağmen, kullanıcılar ilişki sürelerinin 30 dakikaya kadar uzadığını dile getirmektedirler.

Lifta 5 mg nasıl kullanılır?

5 miligram 28 tablet Lifta'nın düzenli kullanım yapılması şarttır. Fonksiyonel işlev kayıplarının yenilenmesi için sürekli olarak tedavi kanalına ihtiyaç duyulmaktadır. Bu sebeple sadece tok karna kullanılması gerekmektedir. Lifta'da içeriğinde barındırdığı ''tadalafil'' etken maddesi sayesinde kan akışında dengeleme sağlar, penise giden kan akımının arttırılmasına yardımcı olur. Bu işlemden en etkili verimi alabilmeniz açısında yemekten 2 saat sonra kullanmanız önerilmektedir.



Lifta kullandıktan sonra ortaya çıkabilecek reaksiyonlara karşı önleminizi mutlaka alın. Olası baş ağrılarına, eklem ağrılarına karşı ağrı kesici ilaçlarınızı yanınızdan ayırmayınız. Böylelikle Lifta kullanımı sonrasında meydana gelebilecek yan tesirleri kolaylıkla ortadan kaldırabilirsiniz.

Lifta 5 miligramın yan etkiler var mıdır?

Tadalafil etken maddesinin erkekler üzerinde belli başlı yan etkileri bulunmaktadır. Çoğu bireyde bu yan tesirler küçük çaplı gerçekleşmektedir. Herhangi bir alerjiniz veya ilaç komplikasyon varsa Lifta'dan bünyenizin zarar görmesi normaldir. Sağlık açısından herhangi bir kronik hastalığa sahip değilseniz Lifta kullanmanızda sakınca yoktur. Şimdi dilerseniz gelin, Lifta ile ilgili oluşabilecek yan etkileri hep birlikte okuyalım.
 
Günlük doz miktarının üzerinde 5 mg Lifta alındığı zaman;
  • Baş, bel, sırt ve omuz ağrısı
  • Mide yanması, bulantısı
  • Burun tıkanıklığı
  • Göğüs batması
  • Yüz kızarması
  • Isıtma 

gibi yan tesirler görülmektedir.

Lifta 5 mg tedavi edici midir?

Reçeteye tabi olarak kullanılan Lifta 5 mg 28 tablet, tedavi edici özelliğe sahiptir. Düzenli olarak 90 gün kullanım yapılması gerekmektedir. Belirlenen süre zarfının tamamlanması sonucunda kan değerlerinizin artışı sağlanır. Bu sayede cinsel birleşmeleriniz de sertleşme sorunu ile karşılaşmayacaksınız.  

Lifta 5 mg 28 tablet eczane fiyatı - 2020

Lifta 5 mg 28 tabletin eczane satış fiyatı 392 TL'dir. Eczanelerde maliyetin yüksek olmasından dolayı halka yansıyan fahiş fiyatların görülmesi son derece doğaldır. Bu sebeple eczaneden Lifta 5 mg alırken herhangi bir indirim yaptırmanız söz konusu olamaz. Tadalafil ilaçlarını uygun fiyatlara satın almak istiyorsnız yapmanız gereken ecza depoları ile alışveriş yapmanız olacaktır. Eczanelerde satılan sertleştirici hap fiyatlarına göre %50 daha uygun fiyatlara satın alabilirsiniz. Dilerseniz de perakende satış yapan İnternet firmalarından da ucuz fiyatlara Lifta siparişi verebilirsiniz.

Eczaneden 392 TL'ye satın aldığınız Lifta 5 mg 28 tabletin üretim maliyeti 110 Türk Lirasıdır. Abdiinrahim tarafından dağıtımı yapılan bu ürünün ise ecza depolarına toplu satış fiyatı 135 TL 50 kuruştur. Yani bu da demek oluyor ki, orijinal Lifta 5 mg 28 tablet satın almak istiyorsanız minimum ödeme tutarınız belirlenen fiyatın altında olmamalıdır. Bu rakamlara satılan ürünlerin sahte olması olasılığı oldukça yüksektir. Çünkü sizde takdir ederseniz ki, birim fiyatları net olarak Abdiibrahim a.ş tarafından açıklandığı için 135 TL'nin altında eczaneden veya online mağazalardan satın alınması imkansızdır.

En ucuz Lifta 5 mg 28 tablet 169 TL!

Tadalafil ilaçlarını eczaneden pahalıya satın almak istemeyen bireyler için sanal ecza depomuzdan alışveriş yapmalarını tavsiye ederiz. Bakanlık onaylı ecza depomuz sayesinde bir çok geciktirici ve sertleştirici hapı en uygun fiyatlara kapıda ödeme seçenekleri ile sahip olabilirsiniz. Örneğin; eczanelerde 392 TL'ye satılan Lifta 5 mg 28 tableti, online eczanemizden 169 TL ödeyerek sahip olabilirsiniz. Bu sayede eczanenin fazladan faturalandırdığı 223 TL'yi ödemek zorunda kalmayacaksınız.
Ecza depomuzdan en ucuz Lifta 5 mg 28 tableti 169 TL'ye sipariş vermek için hemen 0531 616 98 83 numaralı hattımızı arayarak veya https://www.eczanedenal.org/lifta/lifta-5-mg-28-tablet-fiyati adresinden satın alabilirsiniz.
 
İnternet üzerinde satılan en ucuz Lifta 5 miligram sadece İstanbul ecza adresinde satılmaktadır. Üreticiden tüketiciye perakende olarak satışını yaptığımız bu ürün hakkında daha detaylı bilgiye sahip olmak istiyorsanız hemen sayfamızı ziyaret ederek, ekranın alt kısmında bulunan canlı destek ekibimizden bizlere ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Lifta 5 Mg Kullanıcı Yorumları - Şikayet Ve Tavsiyelerinizi Hemen Yazın!